Salut și bine ai venit!

Despre blog

Acesta este un blog personal. Este expresia pasiunii mele pentru scris. Este locul spre care alerg când simt că am ceva important de spus. Dar și locul pe care îl caut atunci când simt nevoia unei doze de motivație și entuziasm creator. Aici scriu despre evenimentele care mă țin în tonus sau, dimpotrivă, despre cele care mă îngrijorează. Din când în când, invit oameni pe care îi admir pentru ceea ce sunt și ceea ce fac – învăț din capacitatea lor de înțelegere și judecare a lucrurilor. Ce sursă de inspirație! O împart cu tine.

Politica casei

Eu sunt gazda. Tu ești oaspetele. Atât e de simplu, da.

Despre mine

Se spune despre mine că sunt arogantă și inabordabilă. Aceiași oameni, după ce ajung să mă cunoască personal, spun că sunt în multe feluri, mai puțin așa. Va trebui să te convingi pe cont propriu ce fel de om sunt, cum ar veni. Mie îmi place să cred că sunt un om bun, cu picioarele pe pământ și care încearcă să se apropie de alții prin muncă.

Am 33 de ani. „Proiectul” de care sunt cea mai mândră, la azi abordând? Cei doi copii ai mei – Medeea (11 ani) și Oscar (15 ani). Am descoperit că să fiu mamă e cea mai grozavă parte din a fi eu. Sunt atât de mândră de ei, încât efectiv n-am cum să nu fiu mândră de mine.

Seneca spunea că e bine să te atașezi de cei care te pot face mai bun și să-i primești pe cei care, la rândul tău, îi poți face mai buni. Așa trăiesc. Și cred că asta e tot ce trebuie să mai știi despre mine.

Mai vorbim,

Site Footer